Kto wg was powinien zdobyc telekamere i dlaczego
I co sadzicie o Julce Kaminskiej.
Inari Pomogła: 34 razy Dołączyła: 24 Sty 2009 Posty: 459
Wysłany: 2010-01-11, 00:49
Jedyna ''muzyczna opcja'' wsrod nominowanych, moim zdaniem, to Budka Suflera. Stare ale dobre. Nie jakies tam rapy, czy komercha ktorej jest wiecej, niz prawdziwej muzyki.
Wsrod komentatorow sportowych, jestem za Babiarzem i Szaranowiczem, a szczegolnie za tym drugim, bo swietnie komentuje skoki narciarskie ;)
Jarek Kret natomiast, to od wielu lat, moj ulubiony synoptyk...
Moj serial number 1 , to Brzydula. Po pierwsze, dlatego, ze to jedyny serial, ktory w ostanim roku ogladalam w miare na bierzaca. Pozatym mam durzy respekt do aktorow, ktorzy w nim graja, np. bardzo lubie Jacka Braciaka.
Julji Kaminskiej nie znalam za bardzo, przed serialem, ale podobala mi sie jej gra i prawde mowiac, nie byla z niej brzydka brzydula Widzialam tez kiedys filmik, na stronce serialu, w ktorym Julka ''oprowadzala'' internautow po budynku, w ktorym krecono Brzydule i wydawala mi sie bardzo sympatyaczna i inteligentna dziewczyna.
No i moim zdaniem, jest najciekawsza propozycja, wsrod nominowanych, w kategorii - aktorka.
Najbardziej jednak trzymam kciuki, za Filipa Bobka. To mlody aktor i grajac w Brzyduli, tak naprawde dopiero zaczol swoja kariere, mam nadzieje, dluga i owocna. Czuje do niego naprawde wielki szacunek. Wystapil on kiedys, w jakims porannym programie, a na zakonczenie wywiadu, dziennikarz poprosil go o autograf. Filip chcial napisac od razu cala dedykacje i nie wiedzial, jak pisze sie jakies slowo (nie pamietam juz jakie) Zapytal wiec, smiejac sie, redaktora, a przy tym przyznal, ze ma dyslekcje. Za to ma u mnie wielkiego plusa. Wiele osob ma dyslekcje, ja zreszta tez, a on pokazal w ten sposob, ze to nie jest wstydliwa sprawa. No i jest szczery. Ciekawe ilu ludzi przyznalo by sie, przed kamerami, szczegolnie w momencie, gdy jest sie juz tak rozpoznawalnym, ze ma sie dyslekcje? Bobka, tak samo jak Kaminskiej, nie znalam wczesniej i dopiero w Brzyduli moglam poznac jego umiejetnosci aktorskie i musze powiedziec, ze jest dobry. Dlatego moim zdaniem zasluzyl na telekamere. Bede wiec trzymac za niego kciuki :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum