Pomogła: 4 razy Wiek: 20 Dołączyła: 24 Kwi 2009 Posty: 204 Skąd: z Podhala:D
Wysłany: 2010-02-09, 11:19
Ale wiesz jak dziś byłam na takim zagranicznym portalu- mówili tam, że podobno mają zdyskwalifikować Katerine z Greckich preselekcji... I właśnie na tym portalu zrobili ankietę która piosenka najbardziej wam się podoba z Polski i z dużą przewagą wygrywa "Legenda"- przypominam, że to jest zagraniczna stronka...
Inari Pomogła: 34 razy Dołączyła: 24 Sty 2009 Posty: 459
Wysłany: 2010-02-09, 19:18
A ja na Youtubie przeczytalam komentarz pod ''Mrozinskim'', napisany przez kogos z zagranicy, ze to jest swietna propozycja i ze Polska ciagle wysyla jakies amerykanskie komerchy i napisal, ze przeciez Polska to kraj o pieknej kulturze i ze powinnismy wyslac Legende, wlasnie :)
Co do "Legendy" nie jestem po prostu przekonana. Nie jestem też zupełnie przeciw, ale wątpię, by to właśnie on mógł coś zdziałać. Ważne jest jedynie to, jako która wykonana zostanie piosenka Polski w półfinale. W każdym razie z pewnością nie zagłosuje na żadną z propozycji. Chyba, że Mroziński dosłownie wyłoży się na scenie i potłucze sobie rictus :)
co do orzecha to nie wiem jak sobie bez niego poradze te jego zabawne komentarze ze t nie spodziewal sie ze norwegia dojdzie do finalu a tu zwyciestwo"
a co do mrozisnkiego to jest najlepszy io to widac wiec nie rozumiem ludzi ktorzy sa calkowicie przeciw niej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum